SAMSUN / ATAKUM - Polis Abla İlkokulu

Polis Abla İlkokulu

Adres
YEŞİLYURT MAH. ATATÜRK 7. KISIM BUL. POLIS ABLA ILKOKULU BLOK NO 111 İÇ KAPI NO 3 ATAKUM / SAMSUN
Vizyon
Kendini İfade Edebilen, Hoşgörülü, Güvenilir, Saygılı, Sorumluluk Sahibi, Teknolojiyi iyi kullanabilen, Bilgiye Değer Veren, Düşünen Bireyler Yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk İlkelerine Bağlı; Sorumluluk Bilinci Gelişmiş, Milli ve İnsani Değerlere Saygılı, Düşünen, Eleştiren, Eleştiriye Açık, Katılımcı, Paylaşımcı, Özgüven Sahibi Bireyler Yetiştirmek.
Başarılar
Samsun masa tenisi küçükler il müsabakalarında kızlar ve erkekler dalında dereceye giren tek okul olduk.
13.30 18.25
Doğalgaz/Kalorifer
Otobüs ve Dolmuş Hattı
Yeşilyurt Mahallesi Atakum 7.Kısım Bulvarı 7183. Sk. No 111 Atakum SAMSUN